Uređenje doma

BREND KOJI 30 GODINA STVARA LEPŠI DOM

Kompanija Jela Jagodina je nastala iz ideje da se stvori kvalitetan i funkcionalan nameštaj koji je potreban svakom domu. Ova kompanija već trideset godina odgovara  potrebama ljubitelja nameštaja stvaranjem visoko-kvalitetnih proizvoda. Od svog nastanka, uz veliki tehnološki razvoj, Jela je prešla granice domaćeg, pojavila se na zahtevnom evropskom i svetskom tržištu, te postala vodeći proizvođač nameštaja na Balkanu.

Visok kvalitet izrade elemenata, odabrani materijali, tehnologija lakiranja i dizajn koji nikad ne izlazi iz mode, garantuju luksuz, dugotrajnost, eleganciju i funkcionalnost čitavog Jelinog asortimana. Pored toga, Jela teži da svojim kupcima omogući da jednom kolekcijom mogu opremiti čitav dom, pa se kuhinje, dnevne, spavaće, dečije sobe i predsoblja savršeno stilski uklapaju.

Posvećena svom cilju, kompanija Jela će nastaviti da neguje tradiciju i da stvara nameštaj uz koji ćete zavoleti gde živite.

Prvi smo proizvođač u segmentu drvne industrije na Balkanu koji implementira najnoviju tehnologiju UV lakiranja.    Finalna obrada površina UV lakom, jedan je od najznačajnijih noviteta u Jelinom dosadašnjem radu. Ovom najsavremenijom tehnologijom stvaramo nameštaj sa visokim sjajem, ali i nameštaj sa perfektnom mat površinom. Takođe, uz pomoć UV lakiranja nameštaj dobija četiri puta veću otpornost površine na fizička oštećenja od standardnog načina lakiranja.

Više informacija potražite na: www.jela.rs

 

Leave a Reply