Dekoracija

Budimo praktični i kreativni dok provodimo vreme kod kuće

Kada provodimo više vremena kod kuće, bilo radeći, obavljajući neophodne obaveze ili naprosto u vremenu za opuštanje, mnogo češće zagledamo sve što nas okružuje i imamo potrebu da uvek nešto sredimo, zategnemo, premestimo, očistimo i popravimo. Dizajneri enterijera iz Forma Ideale preporučuju da ovaj trenutak iskoristimo za uređenje kuhinje i trpezarije, jer će nam novi ambijent pomoći da budemo još kreativniji i produktivniji u dnevnim aktivnostima.

U zavisnosti od životnog stila, senzibiliteta, kao i ukusa, naš životni prostor može da dobije novi izgled zamenom ili premeštanjem komada nameštaja, dok je nekad zamena čitave kuhinje ili trpezarije neminovna. Iz Forma Ideale imaju nekoliko korisnih predloga za sve koji planiraju da unesu novine u svoj dom.

U enterijer savremenog i modernog doma savršeno se uklapa kuhinja CLAUDIA 200 u kombinaciji sa trpezarijskim stolom TOLEDO i moderno dizajniranim stolicama NF-901A.

Kombinaciju metala i stakla, ili površinu sa visokim sjajem, posebno u trpezarijskom delu, odabraće oni koji vole da budu u toku sa trendovima u uređenju prostora. Najbolji primer za to je trpezarijski sto F-999, koji se odlično kombinuje sa kuhinjama koje imaju elemente visećih delova sa frontovima od tamnog stakla ili su obloženi folijama sa visokim sjajem.

Vernim ljubiteljima skandinavskog stila u uređenju životnog prostora, ali i svima onima koji bi da se oprobaju u izboru kuhinje geometrijski pravilnih linija, svetlih tonova dekora drveta, ili bele boje sa naglašenom teksturom drveta, dizajneri Forma Ideale predlažu kuhinju KENT. Frontovi urađeni sa velikom preciznošću, daju poseban stilski pečat ambijentu, a unutrašnje podele obezbeđuju dovoljno prostora i dobru organizaciju. Ovom stilu odgovara trpezarijski sto OSCAR TS 160×90, koji je idealan za sve one koji imaju i vole društvo za vreme obroka u svom domu. Mogućnost proširivanja radne površine, koju poseduje ovaj sto, daje nam mogućnost da uvek dodamo stolicu ili dve i budemo dobri domaćini za naše goste.

Za sve koji više vole tradicionalni stil u uređenju doma, dobra vest je da je ugaona klupa ponovo aktuelna i odlično se uklapa u ostatak enterijera, naročito uz trpezarijski sto sa modernim i praktičnim policama u svom nosivom delu. Ceo trpezarijski set VIKTORIJA može se smatrati izuzetno funkcionalnim rešenjem, tradicionalnog karaktera, za savremene, moderne domove.

Leave a Reply