Shopping

HISENSE ENERGY PRO+ – ZVANIČNA KLIMA SVETSKOG PRVENSTVA KOJA RAZUME SRPSKI!

Pomno pratite utakmicu na Svetskom prvenstvu ili gledate film, atmosfera je sve neizvesnija, u prostoriji postaje sve toplije, a vi ste opet negde zaturili daljinski upravljač klime? Nema problema, obratite se vašoj Hisense Energy Pro jer ona razume vaše komande i na srpskom jeziku!

 

Sa Hisense Energy Pro+ nema zime jer vas ova zvanična klima Svetskog prvenstva u fudbalu greje i kada je spoljašnja temeperatura dolazi do – 22 stepena. Daljinskim upravljačem možete postaviti različite uglove, prema gore i dole u šest pravaca, levo i desno u tri pravca, kao i pregršt opcija dotoka vazduha kako bi vaše potrebe bile zadovoljene.

Njenom pametnom tehnologijom sa samo jednim tasterom možete pokrenuti inteligentan nadzor vazduha, kontrolu temperature, vlažnosti, pravca i jačine izduvavanja na sveobuhvatan način.

Ovu pametnu klimu prati presonalizovana Hisense Hismart Life aplikacija koja je kompatibilna sa Google virtualnim asistentom, tako da možete koristiti Amazon Echo za upravljanje aplikacijom.

Zahvaljujući govornoj interakciji moguće je regulisati temperaturu, uključiti ili isključiti uređaj, kao i podesiti režim rada. Takođe, i Hismart aplikacija dostupna je i na srpskom jeziku.

Za bezbrižan san

Iako pobeleli krovovi, sneg i pahulje koje veju celo veče zvuče filmski, mnogo su lepše kada se posmatraju iz topline svog doma. Dok napolju veje, vi možete bezbrižno da spavate uz Hisense Energy Pro+ jer poseduje čak četiri režima za spavanje prilagođena svakom uzrastu: deca, omladina, odrasli, stariji. Krivulja temperature će se prilagoditi u skladu sa odabranim režimom.

Osećajte se bezbedno udišući prečišćeni vazduh

Hisense napredna Hi-Nanotehnologija štiti vaš dom stvarajući vrlo visoku koncentraciju pozitivnih i negativnih jona, do 1 milion/cm3, koji imaju snažno oksidativno i visoko reaktivno dejstvo. Ovi joni se vezuju za površine bakterija ili virusa, zbog čega gube svoju aktivnost i na kraju ih transformišu u bezopasne molekule vode. Francuska laboratorija Tekcell*, globalna organizacija specijalizovana za virusno testiranje, pokazala je da Hi-Nano može inhibirati koronavirus (SARS-CoV-2) za 93,54 odsto u roku od samo dva sata, osiguravajući da vazduh koji udišete bude čist.

Pouzdanost, inovativnost i efikasnost karakterišu ovaj klima uređaj. Najsavremenija tehnologija sa jednostavnim načinom korišćenja učiniće vaše hladne dane toplijim, a letnje svežijim dok će vazduh u prostorijama biti bezbedan i čist. Ukoliko i dalje ramišlajte da li je Hisense Energy Pro pravi izbor za vas, dodatne informacije o njenim performansama možete da pronađete na rs.hisense.com.

Leave a Reply