Shopping

Kako kreirati savršeno predsoblje

Predsoblje je prostorija kojoj prilikom uređenja doma uglavnom ne poklonimo dovoljno pažnje, a zapravo je veoma važno, s obzirom na to da se sa njim prvo susrećemo pri ulasku u dom. Na taj način se kreira i prvi utisak o ambijentu, a sigurno želite da vašim gostima poseta vašem domu ostane u lepom sećanju.  Kako biste postigli taj efekat, delimo sa vama u nastavku neke lepe ideje za uređenje predsoblja.

Prilikom odabira nameštaja, sasvim sigurno nećete pogrešiti sa elementima iz kolecije VALENCIA za uređenje predsoblja, među kojima možete odabrati idealnu kombinaciju upravo za prostor kojim vi raspolažete.

Za savršeni izgled predsoblja možete kombinovati element predsoblja VALENCIA P2 OG, čija se unutrašnjost sastoji od nosača vešalica i tri police za odlaganje, element predsoblja VALENCIA KOM sa praktičnim zatvorenim segmentom za odlaganje obuće i element predsoblja VALENCIA CIV.

Element predsoblja VALENCIA P2 OG je odličan izbor ukoliko u hodniku nemate dovoljno prostora da dodate odgledalo, koje pored osnovne namene stvara i iluziju većeg prostora i korisno je u uskim hodnicima.

Za boju zida možete odabrati popularnu “avokado zelena” nijansu, koja će pružiti dovoljno svetlosti i kolorita, kao i savršenu podlogu za sistem VALENCIA u kombinaciji artisan hrasta, opak bele i bele mat folije.

Razmislite i o nijansama sunca, zemljanoj paleti ili floralnom paternu za toplu dobrodošlicu i prijatan osećaj pri ulasku u dom.

Ukoliko hodnik nije dovoljno dugačak, možete ga vizuelno produžiti drvenim letvicama.

Ispred drvenih letvica, koje će produžiti kako hodnik, tako i dnevnu sobu, smestite cipelar CLIF koji je oplemenjen bogatom teksturom drveta. Uz njega se sjajno uklapa i otvorena polica VKS-80062 koja je idealna za izlaganje omiljene dekoracije, uspomena i ramova. Oba elementa su veoma praktična, a pritom ne zauzimaju mnogo prostora.

Ukoliko na raspolaganju imate više prostora, hodnik može biti odličan prostor i za skladištenje i odlaganje raznih i krupnijih stvari i sitnica.

Za uredan izgled vašeg hodnika odličan je garderober GALICIA 220 POG u kojem će sve stvari biti uredno spakovane i sortirane. Za dodatno odlaganje dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu komodu DUERO 3K2F, koja pored zatvorenih polica ima i dve fioke, pa ćete sve nesortirane sitnice moći da odložite u njih, a površinu komode možete dekorisati raznim sitnicama.

Ukoliko imate vrlo malo dostupnog prostora, razmislite o manjoj uskoj komodi ili cipelaru koji može da obezbedi prostor za ključeve, poštu, zajedno sa manjim stonim lampama i ukrasnim predmetima. Klupa ili par stolica takođe mogu biti praktično rešenje, a biće sjajno mesto za spremanje pri izlasku iz doma.

Nadamo se da su vas ideje koje smo podelili sa vama inspirisale da osmislite vaše savršeno predsoblje, koje će svakodnevno poželeti najtopliju dobrodošlicu i vama i svakome ko dođe u vaš dom.

Leave a Reply