Dekoracija

Kako ukrasiti dom uskršnjom dekoracijom

Uskršnji praznici asocijacija su na radost i uživanje kod kuće sa najdražima, a atmosferu uz šarena jaja uvek upotpune i razni detalji, poput ukrasnih jaja, zeka, svežih lala i ostalih dekorativnih elemenata u duhu praznika. Sve postane još kreativnije, pogotovo sa novim trendovima ili ipak tradicionalnim navikama.

Tradicionalna porodična aktivnost za Uskrs jeste farbanje jaja, a sa najdražima možete i dom dekorisati raznoraznom uskršnjom dekoracijom kako biste dodatno ulepšali ugođaj praznika.

Dnevni boravak sa trpezarijom najčešće je glavna prostorija za okupljanja i druženje, a dekoracijom možete svakako ostaviti lični pečat ili ipak ispratiti određene trendove i ideje koje su vam se svidele.

Ukoliko ste pred Uskrs odlučili da osvežite neki kutak u domu, predlažemo da razmislite o trpezariji. Jedna od mogućnosti za osveženje su trpezarijske stolice, koje možete kombinovati sa stolom ili odabrati one koje sadrže i elemente dekora koji se nalazi u ostatku prostorije, poput trpezarijskih stolica ZIM NEVA u belom drvo dekoru. Kada je u pitanju opremanje trpezarije, pored opremanja samog ambijenta, dekoracija je svakako na važnom mestu. Tako za postavljanje i dekoraciju uskršnjeg doručka ili ručka, uz besprekorno beli stolnjak GALA, možete uskladiti komplet većih i manjih tanjira sa neobičnim motivima i vazom prirodnog cveća. Učinićete ovaj kutak raskošnim i upotpuniti uživanje u svakom obroku. Jednostavne čaše za vodu neiozostavni su deo dekoracije trpeze, kao i elegantni escajg, a posuda sa poklopcem može biti zanimljiv detalj ili mesto gde ćete staviti šarena uskršnja jaja.

Asocijacija na vreme praznika jesu takođe odmor i relaksacija. Dok za jedne odmor predstavlja šetnju u prirodi, za druge je to kratka dremka ili uživanje u najudobnijem komadu nameštaja u domu.

Ujedno neobičan i udoban komad, a sa druge strane pravi izbor za enterijer ili eksterijer jeste ljuljaška PILOW za maksimalno uživanje. Uz ljuljašku možete da uklopite set stočića ATRIA, a kako biste se ušuškali dodatno sjajan izbor je prekrivač DIAMOND, kao i dekorativni jastuk. Veštačko cveće u saksiji biće divan detalj i oplemeniće prostor za opuštanje.

Ukoliko ipak pobedi lepo i toplo vreme za vreme praznika, slobodne dane možete iskoristiti napolju i uživati u proleću, uz veliki izbor baštenskog nameštaja. Za manje terase to mogu biti funkcionalniji setovi poput onih sa mogućnošću sklapanja, dok za kutak u dvorištu dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu par baštenskih stolica SUNRISE, koje su dostupne u više dezena. Takođe možete dodati i omiljen tanji prekrivač DIAMOND, da se nađe u blizini kada zahladni u kasnim popodnevnim satima, kao i dekorativne jastuke da ulepšaju kutak.

Za uživanje uz omiljenu knjigu možete dodati i hladni čaj u teglicama sa slamkom, a dodatnu količinu čaja možete sipati u bokal TRUVA, kako bi vam bio pri ruci.

Ideja za uskršnju dekoraciju doma je na pretek, potrebna je samo kreativnost i volja da probudite čaroliju u domu. Potrudite se da uredite dom tako da svi detalji koje odaberete osveže i ukrase dom na najlepši nalin, i kvalitetno provedite praznične dane sa najdražima.

Leave a Reply