Moja bašta

Kako urediti kutak za uživanje na terasi ili u dvorištu

Terasa i dvorište su najlepša mesta za odmor posle napornog dana, kao i momente uživanja u ispijanju prve jutarnje kafe, obroku ili čitanju omiljene knjige. Oaza za odmor i opuštanje ne zahteva mnogo prostora, a čak i najmanji otvoreni prostori imaju ogroman potencijal za uređenje. Malo zelenila, baštenski nameštaj i dodatna dekoracija pomoći će vam da kreirate ambijent iz snova.

Pri odabiru baštenskog nameštaja, važno je da vodite računa da bude udoban, ali i da se uklopi u vaš lični stil, kao i ostatak ambijenta. Možete birati različite boje i materijale, a set koji bi se svojom jednostavnošću uklopio u skoro svaki prostor je set DUO. Ovaj set od masovnog drveta bukovine čine dve stolice povezane zajedničkim stočićem, tako da predstavlja i idealno mesto za odmor udvoje. Stolicama pripadaju i udobni jastuci, dok stočić ima i deo za odlaganje novina ili drugih sitnica koje bi upotpunile vaše uživanje.

Ukoliko ste ipak ljubitelj rustičnog stila, sjajan izbor za vaš kutak je baštenski set SEVILJA, koji čine dve stolice i sto metalne konstrukcije, a dodatno je praktičan zbog mogućnosti sklapanja i lakog odlaganja. Time štedite prostor, tako da je odlično rešenje i za male terase i balkone, ili odvojen kutak u okviru dvorišta. Kutak možete dodatno dekorisati prekrivačem DIAMOND, a sjajni detalji su i sveća u staklenoj posudi sa motivacionim natpisom i činija za posluženje.

Za posebnu udobnost, kako na terasi, tako i unutar doma, dizajneri enterijera Forma Ideale preporučuju ljuljašku PILOW. Čine je metalna konstrukcija i pleteni ratan, kao i jastuci, koji omogućuju maksimalnu udobnost, uživanje i relaksaciju. Pored ljuljaške, komad nameštaja koji je uvek dobrodošao, a predstavlja i dekorativni detalj jeste pleteni tabure, koji takođe može biti deo i unutrašnje dekoracije, ali i terase.

Potrudite se da primenite ove savete i priuštite sebi jedan ovakav samo vaš kutak koji će vam priuštiti nezaboravne momente uživanja.

Leave a Reply