Saveti

Moja kuhinja: Romantična amosfera – kao u nekoj priči iz davnina

VINTIDŽ STIL je neiscrpan izvor inspiracije kako za odevanje, pravljenje nakita tako i za uređenje stana, pogotovo kuhinja. Što je najvažnije, ne morate kupovati novu kuhinju da biste postigli ovakav izgled, i postojeća se može promeniti upotrebom boja, tekstila i raznovrsnih detalja.

IGRAJTE SE BOJAMA

Stare kuhinjske stolice mogu da kreiraju vrlo atraktivni ambijent ako ih obojite različitim bojama. U ovom slučaju trpezarijski sto smo samo zaštitili lakom za drvo, a stolice obojili ljubičastom, tirkiznom i pink bojom.

PRECIZNA MERA

Pravi kulinarski eksperti iz iskustva znaju da je tačna mera najbitniji faktor uspeha. U tome nam krajnje dekorativnu podršku pruža kuhinjska merica “Gisela”, a za šećer, brašno, kafu, tu su vintidž kutije koje krase otvorene police.

MOĆNI POMOĆNIK

Kitchen Aid je za vašu kuhinju pripremio Artisan multifunkcionalni mikser, koji predstavlja perfektnu kombinaciju efikasnosti, dizajna i snage. Ergonomski oblikovana drška omogućava lako manipulisanje, a veliki kapacitet posude pripremu veće količine hrane. Kako su ivice zaobljene, čišćenje ovog miksera je lako i brzo…

Ostatak sadržaja potražite u štampanom izdanju magazina “LISA moj stan”, ili preuzmite digitalno izdanje preko servisa novinarnica.net

Leave a Reply