Shopping

Novi način kupovine kod nas

Na jednom mestu pogledajte i isprobajte svaki Hisense uređaj, ali i otkrijte kako će odabrani model “stajati“ vašem domu!

 

Kako biste imali najbolji mogući doživljaj tokom kupovine novih kućnih aparata, mašina za pranje veša, televizora i druge tehnike više nije dovoljno koristiti internet sajt proizvođača, a ponekad uprkos tome što posetite prodavnicu niste potpuno sigurni da ste odabrali pravi uređaj. U tradicionalnim maloprodajama čak je i ponuda istog proizvođača najčešće raštrkana po kategorijama, a uređaji nisu povezani jedni uz druge i teško možete da zamislite kako će oni izgledati zajedno.

Zbog svega ovoga kompanija Hisense Srbija je omogućila novi način prezentacije i kupovine uređaja iz premijum segmenta u okviru novog Corner Shop koncepta.
Corner Shop koncept predstavlja prodavnicu unutar prodavnice, odnosno mesto u kojem kupac ima mogućnost da praktično doživi puno iskustvo kupovine, koje uključuje upoznavanje sa uređajem, pa i mogućnost da ga pipne i pogleda izbliza, kao da je kod kuće.

Hisense corner u Tehnomanija prodavnicama

Hisense u saradnji sa Tehnomanija kompanijom predstavlja Hisense Corner, posebno opremljen kutak u okviru najpoznatijih Tehnomanija objekata. Hisense Corner kupcima nudi mogućnost da na jednom mestu, u odvojenoj, ali prijatnoj atmosferi dožive sinergiju Hisense premijum uređaja.

Na jednom mestu tako je moguće videti i isprobati vrhunske Hisense televizore, belu tehniku uključujući klima uređaje, French door ili side-by-side frižidere i mašine za pranje veša.


Ponuda Hisense televizora obuhvata modele različitih dijagonala i panela, dostupnih u svim cenovnim kategorijama. Ovi televizori vanvremenskog dizajna imaju najnovije tehnologije za poboljšanje slike i zvuka, uz unapređen režim za Sport i Gaming. Tu su UHD i ULED modeli sa garancijom od pet godina.

Hisense frižideri mogu da se kupe u side-by-side izdanju, sa francuskim ili američkim sistemom vrata, a omogućavaju kvalitetnije hlađenje namirnica i duže ih čuvaju svežim i zdravim. Pojedini modeli imaju ledomat, slavinu za vodu i rezervoar koji se mogu podesiti bez potrebe za vodinstalaterom, Total No Frost tehnologiju za hlađenje bez leda i zaleđivanje ikad ili Super Cool funkciju za moćnije hlađenje i Multi Air Flow koji temperaturu frižidera održava konstantnom u svim uslovima korišćenja.

Mašine za pranje veša kompanije Hisense omogućavaju kvalitetnije pranje različitih vrsta rublja uz manju potrošnju vode i energije. Veliki broj modela različitog kapaciteta i inovativnih tehnologija omogućava adekvatan izbor, koji će se uklopiti u svaki budžet kupca. U ponudi su i mašine za pranje veša.

U Hisense Corner-u možete pogledati i novu liniju premijum klima uređaja sa inverterom i jedinstvenom Hi-nano tehnologijom za zaštitu zdravlja. Klima uređaje je moguće kontrolisati i putem Wi-Fi mreže i aplikacijom, a premijum model nudi grejanje čak i kada je napolju do -22°C.


Prednosti Hisense Corner koncepta

Prednost ovakvog koncepta jeste to što kupci na istom mestu imaju mogućnost da uživo pogledaju i uvere se u kvalitet Hisense ponude, kao i u to šta sve Hisense uređaji omogućavaju i zašto da se opredele baš za ovu čuvenu robnu marku. Hisense corner pomoći će kupcima da lakše i sa manje obilazaka opreme svoj dom i odmah dobiju viziju onog kako će novi aparati izgledati u njihovom domu.

Tokom 2022. godine otvorena su tri Hisense Corner shop-a u okviru prodavnice Tehnomanija TC Zmaj (Autoput 18), Tehnomanija Dipo (dr Agostina Neta 3) i Tehnomanija TC Stadion, dok je u prvoj polovini 2023. godine planirano da bude otvoreno još makar pet.

Ovim konceptom kompanija Hisense prati svetske trendove i nastoji da svojim kupcima ponudi nova i inovativna rešenja za proizvode koji su im svakodnevno neophodni.

Leave a Reply