Trend

Praktična rešenja za odlaganje stvari u kupatilu

Geberit My day

Da bi vaše kupatilo izgledalo luksuzno i komforno treba održati red i na adekvatan način odložiti sve što vam je potrebno za svakodnevno funkcionisanje. Ovo predstavlja veliki izazov jer stvari ima puno, počevši od proizvoda za ličnu higijenu, preko sredstava za čišćenje, pa sve do peškira i bade mantila. Potrebno je obezbediti funkcionalan prostor za njihovo skladištenje. Geberit u svom asortimanu ima mnogo praktičnih rešenja sa kojima možete učiniti da vaše kupatilo uvek bude pedantno i sređeno.

Da bi kupatilo uvek izgledalo besprekorno, važno je da stvari nakon upotrebe vratite na mesto. Ova navika će se lako ustaliti ako kozmetiku držite u adekvatnom prostoru, tako da vam je uvek pri ruci. Zato su ormarići sa ogledalima najpogodniji za njihovo čuvanje. Ono što predstavlja pravi izazov je poređati ih tako da budu pristupačne i pregledne. Ormarić iz kolekcije One je i iznutra opremljen ogledalima, pa možete lako videti proizvode koji stoje u drugom redu. Ovo je ugradni ormarić koji će samim tim uštedeti prostor i doprineti prefinjenom izgledu vašeg kupatila.

Geberit One

Mesto na umivaoniku zauzimaju posude sa četkicama za zube, sapun, a često i četka za kosu. Da biste oslobodili ovaj prostor upotrebite Geberit magnetnu tablu na koju ih možete poređati tako da budu namešteni prema vašim potrebama.

Geberit kupatilski nameštaj nudi pregršt prostora ispod umivaonika, koji je idealan za odlaganje sredstava za čišćenje kupatila. Kućna hemija je često pakovana u velikim i kabastim bocama, a zbog svog sastava ne bi trebalo da stoji zajedno sa peškirima, kozmetikom ili bilo čim što dolazi u dodir sa vašom kožom. Ukoliko želite da uštedite prostor i u ovom segmentu, birajte ormarić iz pomenute kolekcije Geberit One, koji je dubok svega 400 milimetara, a ipak pruža impresivan prostor za odlaganje. Ovako čudesna ušteda prostora je moguća zato što je sifon umivaonika izmešten u funkcionalnu kutiju u predzidnoj instalaciji.

Najbolji način da ne opteretite vaše kupatilo, a dobijete dovoljno prostora za sve potrebne stvari u njemu je da izaberete visoke, uske jedinice za odlaganje. Geberit nudi veliki asortiman kupatilskog nameštaja koji je projektovan tako da zauzme malo mesta, a obezbedi dovoljno prostora za odlaganje. Pored toga svojim bojama i jednostavnim dizajnom odaje utisak vrhunske elegancije.

U ovim elementima možete odlagati stvari poput peškira i ostalih potrepština. Ukoliko između dugačkih ormarića i umivaonika imate neiskorišćeni, ali veoma uzan prostor možete postaviti policu iz serije Acanto i u njoj poređati sitnice poput krema u tubi, dodatnih četkica za zube, tupfera, pa sve do gumica i šnalica za kosu.

Geberit Icon

U svom proizvodnom programu Geberit ima raznovrsne fioke koje, sa mehanizmom za otvaranje laganim pritiskom omogućavaju red i praktičnost. Važno je da dobro organizujete prostor u fiokama kako vam se stvari ne bi mešale i kako bi bile dostupnije. Staklene, drvene ili plastične posude će vam pomoći da u kupatilskim elementima uvek ima reda i da svaka stvar ima svoje mesto. Ukoliko vam problem predstavlja mnogo šminke, ovi organizatori su savršeni da odvojite četkice i kozmetičke preparate.

Svojim neprikosnovenim dizajnom i funkcionalnim rešenjima za odlaganje, kompanija Geberit nudi priliku da opremite kupatilo tako da izgleda luksuzno, jednostavno i komforno. Iskoristite te pogodnosti i održavajte sklad kako bi vaše kupatilo bilo organizovana oaza opuštanja i mira.

Leave a Reply