Uređenje doma

Šarmeri dnevnog boravka

Klub stočić svakako je važan i koristan deo svake dnevne sobe. Na njega odlažemo svakakve bitne i one manje bitne sitnice, od šoljica za kafu, časopisa, knjiga, laptopa i ostalih nama potrebnih predmeta tokom boravka u dnevnoj sobi.

 

ZA SVAKU PROSTORIJU

Neizostavan je deo dnevnog boravka i prateći element garniture za sedenje, a model poput ovoga lako će naći mesto i u hobi prostoru, dečjoj sobi, u uglu trpezarije ili ako je manjih dimenzija, poslužiti umesto noćnog ormarića u spavaćoj sobi.

 

DVOSTRUKI

Ako je dnevni boravak mali, sigurno da nećete staviti dva ili tri stočića, kao što se u nekim stanovima može videti. Međutim, model sa dve ploče, svakako da će pružiti dovoljno prostora za posluženje jer na donju možete odložiti daljinski upravljač, laptop i ostalie stvari.

MOĆNI AKCENAT

Klub stočić može da bude veoma atraktivan element u sobi, posebno ako je oblikovno i materijalno nezavisan od drugih komada nameštaja. Svojim nesvakidašnjim dizajnom daće poseban akcenat prostoru u kojem se nalazi.

 

MULTIFUNKCIONALAN

Gornja ploča klub-stočića može da bude na otvaranje s podiznim mehanizmom. Na taj način stočić postaje dodatno mesto za odlaganje stvari ili izlaganje ukrasnih predmeta ako je gornja površina od transparentnog stakla….

Ostatak sadržaja potražite u štampanom izdanju magazina “LISA moj stan”, ili preuzmite digitalno izdanje preko servisa novinarnica.net

Leave a Reply