Shopping

Top 5 razloga zašto su side by side frižideri savršeni za svaku kuhinju

Side by side modeli frižidera postaju sve popularniji , ne samo zbog svog atraktivnog izgleda, već i zbog neverovatne praktičnosti.

Kao što samo ime kaže, ovo su uređaji kod kojih se frižider i zamrzivač nalaze jedan pored drugog, zauzimaju isti prostor i svaki ima zasebna vrata. Ovakva podela donosi neverovatnu preglednost i prostranost, a mi vam dajemo top pet razloga zbog kojih morate da imate ovaj tip frižidera u kuhinji.

  1. Organizacija

Veliki broj polica čini da namirnice budu uvek vidljive i lako dostupne, a prostora za sve će biti i više nego dovoljno. Možete se organizovati u skladu sa svojim potrebama, tako da vam najbitnije stvari uvek budu na dohvat ruke.

  1. Dostupnost

Traženje namirnica u malom zamrzivaču ili samo pokušaj da vidite šta se nalazi u frižideru može da bude veoma frustrirajuće. Pogotovo kada vam je nešto potrebno, znate da je tu, ali u moru šerpa i kutija ne možete da pronađete. Takođe, zona zamrzivača nudi značajan prostor na policama, čineći lociranje proizvoda znatno lakšim.

  1. Dispenzer za vodu i led

Možda i jedna od najpopularnijih karakteristika side by side modela jeste to što možete uzeti osvežavajuću čašu hladne vode sa ledom, bez otvaranja vrata i za samo nekoliko sekundi. Pojedini modeli dizajnirani su tako da se elegantno uklapaju u celokupan stil, tako da je ona integrisana u ravni vrata frižidera.

  1. Dizajn

Ovaj model poznatiji je i kao „američki frižider“, a njegov dizajn čini ga krajnje upečatljivim komadom bele tehnike. On će svakoj kuhinji dati dašak modernosti i učiniće je još privlačnijom.

  1. Kvalitet

Svaki novi aparat u vašem domu predstavlja svojevrsnu investiciju i očekujete da će vam se ona isplatiti. S obzirom na to, pri kupovini morate pažljivo da birate. Kada je reč o side by side frižiderima, ubedljivo najbolju ponudu ima brend Hisense.

Frižideri iz linije Pure Flat mogu se pronaći u sivoj i crnoj boji i imaju niz savremenih funkcija i programa koji će učiniti da kvalitet vaših namirnica bude uvek na najvišem nivou. Total NoFrost funkcija postaraće se da ne dolazi do zamrzavanje, igde – ikada! Multi Air Flow sistem zadužen je za jednaku distribuciji hladnog vazduha i konstantno održava optimalnu temperaturu vašeg frižidera. Pored toga, Pure Flat serija ima inverter kompresore koji obezbeđuju optimalan rad i podešavaju emisiju hlađenja kako bi se osigurala stabilna temperatura i štednja energije, što takođe produžava život vašeg uređaja.

Upravo iz svih ovih razloga Hisense side by side frižideri iz Pure Flat serije sigurno će biti vaš najbolji prijatelj u kuhinji i savršen izbor. Odlične performanse, raskošno skladištenje, upadljivi dizajn i najnaprednija tehnologija održavaće vašu hranu svežom i hranljivom što je duže moguće.

Leave a Reply