Saveti

Uređenje enterijera: Manje je uvek mnogo više

Da bi naš životni prostor bio lep i funkcionalan, veoma je bitno da biramo kvalitetan i bezvremeni nameštaj koji je u optimalnoj harmoniji s našim potrebama.

 

Uređenje enterijera: Manje je uvek mnogo više

Boje koje nikada ne izlaze iz mode

S njima ste uvek na pravom tragu: neutralnih boja oko se ne zasiti tako brzo. One su predivno varijabilne, a pošto odišu spokojem i sigurnošću ulivaju dobrodošlu dozu harmonije i pritom su još na na optimalan način delotvorne protiv unutrašnjeg nemira ili stresa.

 

Sa smislom za kvalitet

Kvalitet materijala nije presudan samo po pitanju cene kuhinje nego i kad je reč o njenoj dugovečnosti. Prirodni kamen poput granita i mermera, otporan i postojan melamin, staklo ili puno drvo odlikuju se vrhunskim kvalitetom.

 

Uređenje enterijera: Kuhinja za čitav život

Kvalitet se uvek isplati: kuhinji posvećujemo sve više pažnje, posebno u stanovima koji su koncipirani po principu otvorenog plana. Osim što treba da je izrađena kvalitetno i da poseduje mehanizme koji se neće kvariti čak i nakon decenijske upotrebe, kuhinjski nameštaj treba da bude u skladu sa ostatkom nameštaja u trpezariji i dnevnoj sobi.

Stari komadi u novom ruhu

Bez obzira na to koliko se postojano proizvede jedan novi komad nameštaja, i dalje je za očuvanje životne sredine bolja opcija kupovina polovnog nameštaja. Još bolje: umesto da stare komade izbacite podarite im šansu da u remodelovanom obliku požive još jednim životom. Ovaj odbačeni fiokar prelepljen je atraktivnom tapetom ne samo spolja, već i iznutra.

 

Uređenje enterijera: Lako i mobilno

Pošto je pleteni nameštaj od pruća lagan, postojan i komforan uvek se iznova može drugačije pozicionirati te tako bez problema preživljava i preseljenja. Za dugotrajnost i postojanost trebalo bi ga redovno čistiti i štititi od uticaja sunčevog zračenja. Ako se materijal isuši pomaže nanošenje adekvatnog sredstva za negu nameštaja od drveta.

Uređenje enterijera: Od sofe do kreveta

Za vlasnike garsonjere ili malog staana idealna opcija je nabavka sofe koja se, po potrebi, jednostavno i lako pretvara u mesto za spavanje. Možete je naći kod većine proizvođača nameštaja, u različitim bojama i dezenima. Osim što pruža prostor za spavanje vlasnicima stana ili njihovim gostima, ni za odlaganje posteljine ne morate da brinete jer sofa posedije i prostor namenjen upravo za ove stvari.

 

in4mal/gettyimages

Leave a Reply