Balkon

Uredite terasu za pravo prolećno uživanje

Uživanje u prolećnim danima svima donosi radost i pozitivnu energiju, a svoju oazu mira i prolećnog uživanja možete kreirati i u ambijentu vaše terase. Ispijanje prve jutarnje kafe ili druženje sa prijateljima može biti još lepše u kutku za opuštanje, a čak i najmanji prostori imaju potencijal za uređenje. Ukoliko su vam potrebne dodatne ideje i inspriracija za uređenje terase ,delimo sa vama korisne savete u nastavku.

U zavisnosti od toga da li je u pitanju manja ili veća površina koju uređujete, postoji veliki broj opcija koje se mogu primeniti, sa više ili manje nameštaja, i to onim komadima koji odgovaraju u svakom smislu. Ukoliko je reč o balkonu, ili je to jedan kutak terase za koji je potreban nameštaj manjih dimenzija, a da estetski privlači pažnju, baštenski set PRAKTIK je pravo rešenje.

Set je sastavljen od stola i dve baštenske stolice. Osim estetskog dela, praktičnost ovog seta ipak privlači puno pažnje. Stolice imaju funkciju sklapanja, dok sto pored dela za serviranje, sadrži i istaknutu policu savršenu za saksiju omiljenog cveća ili neke potrebne sitnice. Sjajna dekoracija za uživanje u večernjim satima može biti fenjer, a za omiljene napitke možete da odaberete lepo dizajnirane šolje sa tacnomčaše za posluživanje, kao i flašicu sa flamingosima za vodu ili sok.

Za terase koje bi imale prostora za više komada nameštaja, pravi izbor je baštenski sto VIDRO NEW, u kombinaciji sa baštenskim stolicama PRIMAVERA NEW.

U zavisnosti od toga da li je u planu porodično okupljanje, možete dodati veći broj stolica i uz to iskombinovati po potrebi i veći baštenski sto iz ponude. Zanimljiva prednost stola VIDRO NEW, izrađenog od metalne konstrukcije i stakla, jeste to što poseduje držač za suncobran koji je nekada i više nego potreban za idealno uživanje u prolećnim i letnjim danima.

Posvetite se i dekoraciji koja će ulepšati ambijent, a detalji poput zanimljive vazesaksije ili svećnjaka odlično će se uklopiti.

Ne postoji veći mir od tihog mesta gde možete da uživate u odmoru i opuštanju, a dodavanje ljuljaške u kutak vaše terase je odličan način da sebi date lični prostor da se udobno smestite i opustite. Ljuljaška SWING u šampanj roze nijansi biće sjajna za nežan prolećni kutak, a uz nju možete da uklopite i baštenske stočiće MARTINI, koji su delom sastavljeni od metalne konstrukcije, baš kao i ljuljaška.

Kako biste upotpunili ovaj posebni kutak za uživanje, dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da dodate par ukrasnih jastuka za ljuljašku, omiljenu mirisnu sveću koja će istaknuti šarm stočića, a staklena vaza sa cvećem u boji ljuljaške osvežiće ceo ambijent. Kako biste povećali komfor, možete odabrati i adekvatnu podnu prostirku.

Kreiranje savršenog kutka za odmor i uživanje ne zahteva striktno veliki prostor, važno je samo da to bude ambijent koji vama prija i koji ste uredili tako da vam se dopada i uživate u njemu. Udoban baštenski nameštaj i propratna dekoracija doprineće estetskom izgledu terase, ali isto tako i vašim momentima opuštanja i uživanja.

Leave a Reply