Tehnika

Zaboravite na ručno usisavanje uz G-Smart

G smart rvc216bkgsmart_rvc216bk

Kako bi  prostor u kome stalno boravite bio čist i uredan, neophodno je da usisavač uzmete u ruke najmanje jednom nedeljno, a idelano bi bilo i dva puta. Psiholozi kažu da samo metodične osobe uživaju u usisavanju doma,  ukoliko pak pripadate onoj drugoj većinskoj grupi, postoji idealno rešenje za vas  – Gorenje robotski usisivač G-Smart.  Ovaj automatski usisivač će biti vaš savršen izbor ako želite da pojednostavite usisavanje, uštedite vreme i energiju i učinite život lakšim.

Inteligentno čišćenje, ali i brisanje

Novi Gorenje usisivač je kompaktan, trouglastog je oblika, ne zauzima previše prostora, a uz pomoć pametne mobilne aplikacije i navigacionog sistema predstavlja odličan dodatak vašim pametnim uređajima u čišćenju doma. Zaboravite na pomeranje nameštaja pre usisavanja jer ovaj proizvod može efikasno i automatski da čisti ispod sofe, kreveta i drugog većeg nameštaja i dopre čak i do teško dostupnih mesta. Pored toga, nudi opciju brisanja koja je najčešće još manje prijatan posao od usisavanja. Upotreba nastavka za krpu je pogodna za usisavanje i brisanje svih tvrdih podova odjednom.

G smart rvc216bk
G smart rvc216bk


Uz pomoć aplikacije usisavajte i kada niste kod kuće

Pomoću G·Smart aplikacije možete upravljati usisivačem iz daljine i imati pregled nad procesom i putanjom čišćenja. Aplikacija je jednostavna za korišćenje, a dostupna je na platformama Google play i App Store. Možete se nalaziti bilo gde i uključiti robotski usisivač koji će usisati vaš dom, bez vašeg prisustva. Ukoliko ne želite da usisivač uđe u određene prostore možete upotrebiti funkciju za postavljanje virtuelnog zida. Pored toga, možete postaviti željeno vreme i raspored čišćenja. Način rada ovog uređaja je jednostavan. Uz pomoć pametne tehnologije robotski usisivač će da mapira okolinu kako bi bio što efikasniji u čišćenju, takođe uključuje funkciju memorije tačke prekida i stvara vizuelne orijentire kako bi se pratilo čišćenje. Funkcija žiroskopa pomaže u popravljanju direktne linije – kada dođe do kraja prostorije, kreće se desno oko 75 odsto dužine klizača i vraća se, a zatim stiže do kraja i pomera se malo udesno kako bi se vratio nazad.

Samostalno punjenje

O samostalnosti rada ovog uređaja, govori i činjenica da se sam puni. Naime, robotski usisivač će se automatski vratiti u bazu za punjenje ako oseti da je baterija pri kraju. Kada se napuni, usisivač nastavlja sa čišćenjem dok ne završi posao. Kada je potpuno napunjen, robot može da izdrži do 90 minuta, a moćni DC motor bez četkica od 60 V omogućava tih rad.

Uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca

Vlasnici kućnih ljubimaca su dobro upoznati sa problemom linjanja, koji iziskuje dodatnu potrebu za čišćenjem doma. Uz G-Smart oprostite se od prašine, prljavštine, ali i ovog problema. Mekane dlake na četkici omogućavaju efikasno usisavanje svih vrsta podova i ukloniće svu prljavštinu sa njih. Čišćenje četki je jednostavno, samo koristite alat za čišćenje koji je priložen u pakovanju.

Iskoristite priliku i nabavite G-Smart zbog koga ćete zaboravite da ste ikada ručno usisavali, a njega pustite da u potpunosti preuzme brigu o vašim podovima.

Leave a Reply